Author Topic: Aleksandar Popović  (Read 1280 times)

Offline DrrrVeNi aDvoKaT

• Iskusan član
  • Slažete li se? 0
  • dosada bogovska
    • Najdrvenija advokatska e-kancelarija
Aleksandar Popović
« on: March 28, 2008, 04:01:16 PM »
Govori srpski da te svi belo gledaju

sviđa mi se tema, sviđa mi se stil, izbor reči i slenga. sviđa mi se način na koji iznosiš poentu priče. ali me zanima samo jedno, zašto lik koji je u svetu mode, doduše na višem rangu i okruženju nego u kom je predstavljen, ali je ipak deo te ekipe, celine, on je bio model ili kritičar ili dizajner, neko ko je prisutan u tom svetu i bavi se time, zašto ljude iz svoje branše depersonalizuje i naziva 'anoreksičnim mesom'? i da li bi jedan 'fešnvikovac' pazario smeće? on bi otišao u inostranstvo da pazari samo najbolje . . . kapiram, lik želi da cice odvuče u krevet, ali kako će ih odvući ako ih ne poznaje. a ako ih poznaje i ako mu veruju, mora biti deo te priče i onda bi bio drugačiji prema njima . . . tako u krug . . . 

http://www.eniaroyah.com/component/option,com_comprofiler/task,userProfile/user,299/Itemid,116/
« Last Edit: March 28, 2008, 04:05:20 PM by Maladict »
. . . o da mi je da se još samo jednom zaljubim, opet bih gledao niz kej kao niz prugu . . .

Offline Maladict

• Pozitronski čovek
  • Moderator
  • *
  • Slažete li se? 0
  • spam destroyer i cepidlaka
Re: Aleksandar Popović
« Reply #1 on: March 28, 2008, 04:03:14 PM »
Eto šta se događa kada napišeš priču u trominutnom transu. ;D Dobro razmišljanje i zanimljiva pitanja. Evo kako ja to doživljavam. On jeste (ili je bio) nešto od toga što navodiš. On pripada tom svetu, ali sa druge strane ga i prezire. Rekavši smeće nisam mislio bukvalno na smeće (jer mi ne znamo gde se sve to dešava, zar ne - može se primeniti na bilo koji grad i državu) već sam hteo da naglasim da on sebe vidi iznad svega toga jer mu je u neku ruku sve to dosadno, donekle. Zato ih i naziva anoreksičnim mesom, žbunjem umesto frizure i slično, jer je sve isto, ništa se ne menja i njemu je sve to postalo gadno. Ali opet hoće da ih odvuče u krevet, kao i svaka muška šovinistička svinja. ;D Veruju mu one, kako da mu ne veruju, ne bi ni išle kod njega da to nije tako. On krije svoje pravo lice jer ne želi da drugi saznaju koji je njegov odnos prema svemu tome, a kada bi i znali, ništa od svežeg mesa. :)

Što kaže Nikola, dala si mi novu perspektivu svega što se događa u priči.
Do your work. Don't be stupid.

Offline iilija64

• Pukovnik Shikishima
  • Iskusan član
  • Slažete li se? 2
  • Comrade
« Reply #2 on: July 30, 2008, 12:57:08 AM »
Čađavo štektanje.
Nije loša :). Imam nekoliko primjedba. Tko je zatvorio vrata, zašto su napadači čekali i dali vremena ovima da zapucaju? Kad igraš nešto takvo(COD4 ;D) prva stvar koju radiš u toj situaciji jest da ih napuniš olovom :kalas: pa onda likuješ. To me podsjeća na onu staru: Ne spremaj ražanj dok je zec u šumi. Sve u svemu priča mi se sviđa :D.

Offline Maladict

• Pozitronski čovek
  • Moderator
  • *
  • Slažete li se? 0
« Reply #3 on: July 30, 2008, 08:03:47 AM »
Imam nekoliko primjedba. Tko je zatvorio vrata

Ko je zatvorio vrata? Nemam pojma. Ali, ako bih morao da pogađam rekao bih da su to ona dvojica što su se kasnije teleportovala. A možda su to uradila i ova četvorica? Otkud znaš da se nisu sama zatvorila (nekim ugrađenim mehanizmom)? Možda je neko iskoristio neku sposobnost ili napravu (kao što je mini-teleport)? Mogućnosti su... široke. ;)

zašto su napadači čekali i dali vremena ovima da zapucaju? Kad igraš nešto takvo(COD4 ;D) prva stvar koju radiš u toj situaciji jest da ih napuniš olovom :kalas: pa onda likuješ. To me podsjeća na onu staru: Ne spremaj ražanj dok je zec u šumi. Sve u svemu priča mi se sviđa :D.

Nisam ni malo objasnio mehaniku igre. Prvo sam hteo i to da uradim, ali sam na kraju odustao i rešio da bude jednostavno. Reći ću ti samo da nije ni blizu bezumnog punjenja olovom i da je cilj u igri potpuno drugačiji. I zaboravi, ne odajem pravila igre da me neko ne bi pokrao i zaradio milione. ;D Šalim se, možda i napišem nešto na tu temu, ako budem radio nešto povezano sa ovim.

Offline Raven

• Iskusan član
  • Slažete li se? 2
  • Haill to the king baby!
    • Red Zmaja
Suve maline
« Reply #4 on: December 26, 2008, 01:57:10 AM »
OooooOooooooOooooo......pa to je kolega Maladict. Da i tebe nataknem na zub ovom komentatorskom manijom  :cheers:

Odmah da ti kažem šta mislim o tvojoj priči -  :bljuv2:
Šalim se nisam još pročitao  :D :D :D ;D

Ovako.....
Iz rečenica ti izbija samokontrola. Smrdiš na nju. Nazirem sjajan narativni tok koji se otima, ali ga ti gušiš i gušiš. Vidim da voliš kratke rečenice, ali kod umetnosti nije najvažnija jasnost nego izraz, olabavi malo i zatvori oči, pusti da to izađe iz tebe, vidim da imaš zrno vilinske prašine negde iza nosa.......
Pričica kao pričica je skroz OK ali nije ništa originalno i specijalno. Verujem da možeš bolje.
Kada neko komentariše vaše delo znate da je pročitano i da je o njemu razmišljano. Učinite isto drugim autorima i ponekad ostavite komentar jer ne može nas par da stigne da pročita i komentariše sve

Offline Maladict

• Pozitronski čovek
  • Moderator
  • *
  • Slažete li se? 0
Odg: Aleksandar Popović
« Reply #5 on: December 26, 2008, 09:46:14 AM »
Zapravo, kratke rečenice sam koristio sa ciljem da naglasim isprekidani tok misli lika iz priče. Nalazi se u pustinji, čula su mu otupela, ne može baš da se skoncentriše na ono što mu je u glavi i sl. Što se tiče komentarisanja, slobodno opleti. ;)

Offline Raven

• Iskusan član
  • Slažete li se? 2
  • Haill to the king baby!
    • Red Zmaja
« Reply #6 on: December 26, 2008, 09:05:49 PM »
To ti i kažem nemoj da ciljaš i misliš već se prepusti..... Puno koristiš glavu za stvari koje traže maštu. Odmah sam te pročitao :)  >:D :2cool: :zene:
Kada neko komentariše vaše delo znate da je pročitano i da je o njemu razmišljano. Učinite isto drugim autorima i ponekad ostavite komentar jer ne može nas par da stigne da pročita i komentariše sve

Offline Maladict

• Pozitronski čovek
  • Moderator
  • *
  • Slažete li se? 0
« Reply #7 on: December 26, 2008, 09:54:12 PM »
Vidiš, razmisliću o tome.  :7|01: Ili je i to previše korišćenja glave? :D