Author Topic: Nikola Bulj  (Read 23798 times)

Offline Smorock

• Član foruma
  • Slažete li se? 0
  • Sun God
    • Moj svemir profil
Nikola Bulj
« on: March 12, 2006, 03:23:29 AM »
Bio jednom jedan decak.. Bio je tako sladak... svi su ga puno voleli, mama, tata, drugovi.. tolkio su ga voleli da su ga jednog dana ... i POJELI! tako zavrsavaju slatkisi :):):)

Ha, izvini, ovo je rad mog prijatelja Snise, ali nisam mogla da odolim...

Tvoj Petar je takodje slatkis. Dopada mi se kako si opisao njegovo propadanje... Jasta, nemaju ljudi pametnijeg posla. Petar kao ikona modernog inteligentnog coveka koga prozdire mediokritetska okolina hraneci se njegovim delima.

Samo... Mozda si mogao malkice da ga jos pustis da seta....

Iskreno, mislim da si ga nagradio sudbinom... Ili je tvoja poruka bila da posebni pojedinci moraju biti cudovista zajednice? Naravno, u pozitivnom kontekstu.

Prica mi se veoma dopala.. Ponekad, znam kako je Petru :)

http://www.eniaroyah.com/component/option,com_comprofiler/task,userProfile/user,63/Itemid,116/
« Last Edit: January 20, 2008, 10:15:28 AM by Polar »
The world? Moonlit
Drops shaken
From the crane's bill.  - Dogen (1200 – 1253)

Offline Walker

• Administrator
  • *
  • Slažete li se? 24
  • Jack of all Trades
    • Walkers Blog
Re: Nikola Bulj
« Reply #1 on: March 12, 2006, 03:52:08 PM »
Davno sam to napisao pa se ne secam jesam li imao neku nameru ili su me dogadjaji zaprepastili dok sam ih belezio, ali danas kad gledam deluje mi na onu izreku da pojedinac izvan drustva moze biti samo bog ili zivotinja, nikad covek.... ne secam se ko je to rekao :(
All time paradoxes are nicely resolved with time.

Offline Tr00

• Pivopija...
  • Iskusan član
  • Slažete li se? 0
  • Konan jbt!!!
« Reply #2 on: April 16, 2006, 10:56:07 AM »
Za sada sam procitao (ako ne brojimo i ono sa proslog sajta, ali tih stvari se ne secam dobro, pa necu da ih komentarisem pre no sto ih ponovo prelistam) 'Cena Zivota' ...

Nije losa sama prica, iako mi smeta taj standardni izlged vampira, te njegove jazbine i toga da ima slugu i sve tako.. Ok, tako su predstavljeni u vecini prica/filmova/crtaca, ali upravo je zato vise i smorilo.. no dobro.. Jos jedno, mozda je malo previse teatralno.. I treba da bude s obzirom o cemu se radi, ali nekako sam stekao utisak da su likovi vec 'pomireni sa sudbinom', samim tim i opusteniji prema celoj stvari i nekako mi ne idu takvi dijalozi.. ne znam...

'Reci mi samo, družiš li se malo sa burekom pre nego ga zagrizeš?'.. Ovo je genijalno :) i nekako u maniru te opustenosti...

Jbg, mozda sam samo lose skontao situaciju...

BTW, probaj da nabavis anime Nightwalker (http://www.animenfo.com/animetitle,518,jfurbh,nightwalker.html), mislim da ces da odlepis :) ...

Offline Walker

• Administrator
  • *
  • Slažete li se? 24
  • Jack of all Trades
    • Walkers Blog
« Reply #3 on: April 16, 2006, 03:52:16 PM »
Pa to je pisano kao scenario za laku komicnu satiru, koja je trebala da se snimi krajem februara... pa sredinom aprila... pa za sad, pocetkom maja.... Namerno je pisana sa sto manje likova, sto vise teatralnosti i slicno, kako bi izazvala neke komicne reakcije publike, i mozda kroz smeh navela na neko razmisljanje... (iako zvanicno ne postoji neka odredjena poruka koju salje, ako neko nesto shvati - njemu dobro...)

Razlog svega je sto sam napisao jako dobru seriju iz 5 epizoda "Visoki Napon" ciji scenario je sve odusevio (mislim na sve nase studente glumce i ostale koji su pogledali a nisu bili ukljuceni u projekt) medjutim nikad nije snimljen (osim 50 min probnog materijala koji je kasnije nestao nesrecnim slucajem) jer niko nije mogao da natera 50 volontera da nauci tekst, okupe se na isto mesto u isto vreme... Pa sam odustao i odlucio da banalizujem stvar....

I covek bi pomislio da ce ova "zivotna prica u 5 strana" biti laksa za snimiti... malo sutra.... casting manager jos i nadje tri devojke koje hoce da glume sporedne uloge, ali dva glavna glumca ne mogu da nauce svoj tekst (jer nece da uce, ili - ne uce) vec pola godine... i sve stoji....

Na kraju cu se iznervirati i opet napraviti crtani.... mozda se secas bar ti Tr00 prvog pokusaja... Ubod ose, lovci napadaju outpost i tako to...

Offline Tr00

• Pivopija...
  • Iskusan član
  • Slažete li se? 0
  • Konan jbt!!!
« Reply #4 on: April 16, 2006, 04:17:18 PM »
Jbg, secam se samo nekih igrica jos sa gamerovog foruma... :( ...

To je najbolje da poturis nekoj osnovnoj/srednjoj skoli u dramskoj sekciji.. Oni su uvek radi to da urade (ako im se svidi, jbg), posto, ako nista drugo, nece ici u skolu za to vreme...

Offline Polar

• Amazon King
  • Moderator
  • *
  • Slažete li se? 6
  • Amazon King
« Reply #5 on: May 06, 2006, 10:42:46 PM »
Sto se tice stila pisanja mogao si malo da se vise posvetis onom momentu posle 'budjenja' ovako izgleda malo zbrzan. A sto se tice stava sa njim nikako ne mogu da se slozim...

Offline Walker

• Administrator
  • *
  • Slažete li se? 24
  • Jack of all Trades
    • Walkers Blog
« Reply #6 on: May 07, 2006, 03:14:06 PM »
A sto se tice stava sa njim nikako ne mogu da se slozim...

Kojeg stava?

Offline Polar

• Amazon King
  • Moderator
  • *
  • Slažete li se? 6
  • Amazon King
« Reply #7 on: May 07, 2006, 11:02:07 PM »
da je u nasoj 'cvetnoj' domovini los trip ziveti ( a da bi bio dobar trip ziveti negde drugde) i da bi neko napravio simulaciju loseg zivota ovde... ;)

Offline Walker

• Administrator
  • *
  • Slažete li se? 24
  • Jack of all Trades
    • Walkers Blog
« Reply #8 on: May 08, 2006, 03:05:54 AM »
Moj stav je oduvek bio da je život ono što napraviš od njega.... kao i dobra RolePlay igra  ;D
Nikad nisam rekao da je loše, čak ćeš primetiti da nema druge države gde možeš preživeti ceo dan sa dinarom u džepu i onda ga baciti.... a to je istinit slučaj i nije se desio jednom  ::) :o

Offline Polar

• Amazon King
  • Moderator
  • *
  • Slažete li se? 6
  • Amazon King
« Reply #9 on: May 08, 2006, 02:02:48 PM »
hmmm...mozda kuvajt?