Pa to je pisano kao scenario za laku komicnu satiru, koja je trebala da se snimi krajem februara... pa sredinom aprila... pa za sad, pocetkom maja.... Namerno je pisana sa sto manje likova, sto vise teatralnosti i slicno, kako bi izazvala neke komicne reakcije publike, i mozda kroz smeh navela na neko razmisljanje... (iako zvanicno ne postoji neka odredjena poruka koju salje, ako neko nesto shvati - njemu dobro...)
Razlog svega je sto sam napisao jako dobru seriju iz 5 epizoda "Visoki Napon" ciji scenario je sve odusevio (mislim na sve nase studente glumce i ostale koji su pogledali a nisu bili ukljuceni u projekt) medjutim nikad nije snimljen (osim 50 min probnog materijala koji je kasnije nestao nesrecnim slucajem) jer niko nije mogao da natera 50 volontera da nauci tekst, okupe se na isto mesto u isto vreme... Pa sam odustao i odlucio da banalizujem stvar....
I covek bi pomislio da ce ova "zivotna prica u 5 strana" biti laksa za snimiti... malo sutra.... casting manager jos i nadje tri devojke koje hoce da glume sporedne uloge, ali dva glavna glumca ne mogu da nauce svoj tekst (jer nece da uce, ili - ne uce) vec pola godine... i sve stoji....
Na kraju cu se iznervirati i opet napraviti crtani.... mozda se secas bar ti Tr00 prvog pokusaja... Ubod ose, lovci napadaju outpost i tako to...