Specijalna ponuda pokrovitelja

Pages: [1] 2 3 ... 6   Go Down
  Print  
Author Topic: Mogućnosti unapređenja sajta  (Read 14147 times)
Pribi
Hitch Hiker
*

« on: March 14, 2006, 12:25:15 PM »

Pozdrav Walkeru
Želim ti uspeh sa novim sajtom.
Hteo bih da ukažem na neke mogunosti unapreenja.
Ne vidim nigde link za listu autora, a to bi bilo lepo imati jer onda možeš na toj listi napraviti link ka stranici o autoru i na njoj spisak svih objavljenih dela toga autora.
Takoe nisam uspeo da vidim link sa email adresom za kontak, mislim da e nekim posetiocima koji žele da ti nešto kažu biti previše komlikovano da se ulane na forum i šalju preko privatnih poruka.
Meni ime sajta zvui previše rogobatno, ali je sada kasno za izmene.  Smiley
Bie još kritika s moje strane, ali shvati ovo kao želju da pomognem da sajt bude bolji.
Damirius
13
Nevernik

Vault Dweller

« Reply #1 on: March 14, 2006, 12:41:43 PM »

Hm, nisu losi saveti Smiley Jedino se ne slazem da ime nije lepo, meni se naprimer bas svidja, ipak je pravo svakog da izrazi svoje misljenje Wink

Pribi
Hitch Hiker
*

« Reply #2 on: March 14, 2006, 04:27:56 PM »

Sada sam primetio jednu grešku u vezi editora, izgleda da guta neka slova sa kvaicama, ek da probam:
šž ŠŽ
Pribi
Hitch Hiker
*

« Reply #3 on: March 14, 2006, 04:31:05 PM »

da, sve osim š i ž ne radi kako treba.

a u vezi imena sajta, mislim da je najvei problem kada ja nekom treba da ga preporuim usmeno, em se teško pamti, em u morati da objašnjavam kako se piše.

ups, izgleda da "preview" dugme ne radi kako treba (ne dobijem preview, samo stoji "Fetching preview...", koristim firefox 1.5)
eXecutioner
Tolsimirova desna ruka
Aes Sedai

WatchWolf

« Reply #4 on: March 14, 2006, 05:27:54 PM »

1) Firefox 1.5 ima gresku zbog koje lose pokazuje smf forum. Ovo je poznata cinjenica. Predji na 1.5.1, a svi ostali "brauzeri" rade.
2) Da si se potrudio da procitas post "Dobrodosli" video bi da znamo da nasa slova ne rade na forumu, i da preporucujemo da se ne koriste bas zbog toga. A ja ni na jednom forumu ne koristim nasa slova, kao ni mnogi drugi.
3) Meni se ime svidja, bas zbog toga sto je neobicno i nije bas tesko da se zapamti. Ko ne moze da zapamti ti mu posalji mail, ili zapisi na papiric.

You're a towle... Polarov omiljeni smajli
http://r.yuwie.com/exemjau
Walker
Administrator

Nikola

« Reply #5 on: March 15, 2006, 09:04:11 AM »

Ne vidim nigde link za listu autora, a to bi bilo lepo imati jer onda možeš na toj listi napraviti link ka stranici o autoru i na njoj spisak svih objavljenih dela toga autora.

Objavljena dela autora mozes dobiti ako u "pretrazi" polje ukucas njegovo/njeno ime i prezime... A podatke o osobi na profilu u forumu... ne znam ima li potrebe za dupliranjem ovih podataka... Iako sam ranije razmisljao o ovome...

Sto se tice Forum+slova ili forum+FF 1.5 primedbi, eXec ti je vec rekao.
Dobro dosao, nadam se da ces konstruktivno doprineti nasoj maloj zajednici...  Cheesy

Time is not currently one of my problems.
Pribi
Hitch Hiker
*

« Reply #6 on: March 15, 2006, 10:21:39 AM »

ok, ne rade naša slova

u vezi pretrage po autoru ima nekih problema:
npr. ako unesem "Miloš Ili" nae mi sve (valjda sve) Miloševe tekstove, ali ako unesem "Ana Stojanovi" ne nae ništa
eXecutioner
Tolsimirova desna ruka
Aes Sedai

WatchWolf

« Reply #7 on: March 15, 2006, 12:57:55 PM »

Anu Stojanovi ne mozes da nadjes zato sto nije napisala svoje ime i prezime i u tekstu. Miloš ima u svakom svom tekstu ime i prezime, pa mozes da ga nadjes. Koliko sam ja primetio, mnogi autori su stavljali ime u tekst, pa dok se to ne sredi, moraces da ih trazis na ovaj nacin ili rucno.

Pribi
Hitch Hiker
*

« Reply #8 on: March 16, 2006, 09:43:20 AM »

cenzura je malo prestroga, pazi ovo:
biseri b i s e r i
serijal s e r i j a l
Polar
Amazon King
Dunadein

Amazon King

« Reply #9 on: March 16, 2006, 09:57:38 AM »

sad kad to znas pisi 'bi s e r e' odvojeno Grin

eXecutioner
Tolsimirova desna ruka
Aes Sedai

WatchWolf

« Reply #10 on: March 16, 2006, 02:54:37 PM »

Znam, i ja sam se prvo bunio zbog toga, ali sad je donekle i smesno. Sto se mene tice, ne mora to da se menja.

Walker
Administrator

Nikola

« Reply #11 on: March 16, 2006, 08:11:41 PM »

Ovakav vid cenzure je uradjen po uzoru na "stari, stari" gamerov forum (onaj prvi i drugi - crni, iz 2000.) gde je bilo jako zeznuto sto pricas o igrama a ne mozes da napises serijski broj  Grin
Tako, i ovde, kad se odomacite malo, shvaticete tu blagu ironiju cenzure na forumu sajta koji ne cenzurise radove Smiley

Pribi
Hitch Hiker
*

« Reply #12 on: March 17, 2006, 09:29:46 AM »

Ja sam protiv takvih oblika cenzure, ali vas forum - vasa pravila.
Damirius
13
Nevernik

Vault Dweller

« Reply #13 on: March 17, 2006, 01:07:26 PM »

Blah, ne volim cenzuru. Zivela sloboda govora! Kome se ne svidja nek' napusti forum i aj zdravo  Smiley

Walker
Administrator

Nikola

« Reply #14 on: March 17, 2006, 01:21:46 PM »

Ovo i nije nikakva posebna cenzura, samo maskira 3 ili 4 bezobrazne reci. Ako neko bude pokusavao da otkrije koje, moze da dobije jednog banbija, pa da vidi sta je cenzura. Svi ste pristali na uslove koriscenja, inace niste ovde, zar ne?

Tema zatvorena jer smo sa "predloga za popravljanje" otisli na slobodu govora, a vidim da moze i da dodje do eskalacije sukoba  Roll Eyes .

Pages: [1] 2 3 ... 6   Go Up
  Print  

Jump to: