Pa od dobrih, definitivno Omen 1 i 3. Donekle i Gotika, mada ona vise koristi prepad umesto suspens tehniku.
Od danas komicnih - Evil Dead 1 i 2 : Hail to the king baby! (Ne, Raven ovo nije prvi rekao

)
Nerviraju me 'horori' koje klinci gledaju i onda kenjaju okolo kako oni vole horore i niko drugi ne zna sta je horor, a gledali su samo vrisak i nastavke i znam sta ste radili proslog leta...
I nerviraju me gluposti tipa petak 13 - tako glupavu pricu i toliku zelju za parama kroz preteran broj nastavaka nisam video ni kod krugera, koji je danas isto smesan... dobro, sve starije je danas smesno, sto zbog zastarelih efekata, sto zbog skroz providne price...
Fazon je sto je vecina US horora pisana ne da zaplasi publiku, vec samo da dovede u bioskop tinejdzere i njihove potencijalne devojke (ko se plasi, placa jednu kartu, ko hoce da se zagrli, placa dve) tako da je vecina i cista glupost.
Ipak, ostajem pri Omenu kao jednom od najvecih. Cak i onaj nastavak sa onom klinkom sto nosi u sebi buraza pa ga prebace u kevu je totalno uzasan. Ovaj najnoviji deo iz ove/prosle godine je skrnavljenje klasika, i treba im poslati Demijena da se osveti...