Author Topic: Predstavite se  (Read 67562 times)

Offline Walker

• Administrator
  • *
  • Slažete li se? 24
  • Jack of all Trades
    • Walkers Blog
Predstavite se
« on: February 22, 2007, 02:13:21 AM »
Dragi novi članovi,
vi koji se svakog meseca registrujete na forum i strpljivo posmatrate šta se ovde dešava, želimo da znate da ste nam vi veoma važni, i da svi želimo bolje da vas upoznamo i prijateljski dočekamo na ovaj naš zajednički forum. Ova tema je otvorena da bi svako od vas mogao, ako želi, da kaže par reči o sebi, i kroz nju upozna druge, kako bi se osetio opuštenije na forumu, i pre se uključio u diskusije koje ovde vodimo.

Ako imate bilo kakvo pitanje, osetite se slobodnima da pošaljete privatnu poruku administratoru, ili bilo kome od moderatora. Ako pišete i želite da objavite svoje delo na sajtu, obavezno pročitajte ilustrovano uputstvo za registraciju, prijavu i objavljivanje. Parlament, gde se sada nalazite, je opušteno i nemodernisano mesto gde možete kroz netematske diskusije da upoznate ostale članove, saznate koliko imaju godina, koje slatkiše vole... Priključite se i dodajte svoje odgovore...

Svaka tema na ovom forumu, ako nije zaključana, bez obzira na izvornu starost, ili vreme poslednjeg odgovora, je otvorena za diskusiju ako smatrate da imate šta da dodate. Smatramo da diskusija o dobroj knjizi ne može da zastari, baš kao ni dobra knjiga (ili film, pesma, igra).

Prema tome, još jednom, dobro došli, i uživajte u druženju!
« Last Edit: August 16, 2009, 11:27:48 PM by Walker »
All time paradoxes are nicely resolved with time.

Offline Vulpes

• Redovan član
  • Slažete li se? 0
Re: Predstavite se
« Reply #1 on: February 22, 2007, 08:58:16 PM »
Moderator za Muziku i Romane:
Drage moje i dragi moji sofisticirani sluhisti,
Mishljenja sam da je muzika jedna karakterna crta lichnosti, pa shodno tome izuzetno Vas cenim jer postujete na delu foruma za chije sam odrzavanj ja "zaduzen". Vulpes tj. moja malenkost je moderator na delu foruma pod nazivom "Roman" i "Muzika". Iz Titela sam, a dok studiram zivim u Novom Sadu. Studiram zurnalistiku na Filozofskom fakultetu i druga sam godina. Imam 21. godinu, u skladu sa profesijom (valjda buducom) novinarstvom, chitam raznorazne zanrove, a najvishe me interesuju trileri i kvalitetni romani. Idem po svirkama (KC "Gradilishte", London, NS Time, Route66), volim da slusham ROCK nash stari i strani, idem po Festivalima (EXIT, BelgradeBEAR Fest, Krigla FETS, Etno FEST, ...) Na faxu (Filozofskom da ponovim) sam po ceo dan tamo sam se uvalio u neki kanc sa netom ovo ono, pa ako nekom treba neshto da se shtampa ili mu treba net moze me potraziti u prostoriji Studentskih organizacija, traziti Lisicu. Chaj i kafa zagarantovani :angel2:
« Last Edit: February 22, 2007, 09:26:12 PM by Vulpes »

Offline BillieJean

• Magazin
  • *
  • Slažete li se? 1
« Reply #2 on: February 23, 2007, 05:43:05 PM »
Moderator za muziku:
Apsolutno deleći mišljenje sa Vulpesom da je muzika ''karakterna crta ličnosti'', dodajem i da je linija života. Ko ne zna, BillieJean je ime pesme ;)
Svoje studije srpskog jezika i književnosti završila sam u Novom Sadu 2005, gde živim, volim, smejem se, plačem, pišem... Imam 26 godina, a trenutno jedva čekam proleće i Exit ;) planinarim, volim putovanja, knjige, bicikl, svoje prijatelje...
Što se tiče muzike... pop, rock, reggae, trance house, celtic, chillout, ambiental, etno, acoustic... Koncerti i žive svirke da ne pominjem...

Ako vas interesuje još nešto:
http://www.couchsurfing.com/profile.html
http://hospitalityclub.org/   (BillieJean)

Ili se javite na msgr-e... ;)

« Last Edit: February 24, 2007, 03:20:31 AM by BillieJean »

Offline cimox

• Iskusan član
  • Slažete li se? 1
  • Najveći bludnik grada Novog Sada!
    • Ćimox Blog
« Reply #3 on: February 23, 2007, 08:32:09 PM »
Zdravo svima ja sam Marko, moderator na forumu filma. Studiram na poljoprivrednom fakultetu u N.S. i oduvek sam voleo da pogledam dobar film, a odnedavno sam počeo da otkrivam i lepotu pisane reči, uglavnom fantastiku, bajke i ladlit. Ovaj forum je idealno mesto za razgovor o tim stvarima, i želim vam dobrodošlicu.

Offline Raven

• Iskusan član
  • Slažete li se? 2
  • Haill to the king baby!
    • Red Zmaja
« Reply #4 on: February 26, 2007, 05:54:02 AM »
Welcome chicks and dudes, ja biti Raven i ja biti zadužen da paziti vi ne stavljati linkove na ilegalne sadržaje u forumu e-knjige...  ;)

Sve ostalo što može biti relevantno a dozvoljavam da saznate o meni, je već negde napisano na forumu..........
Nego, gde su ostali, redovni i novi članovi? Što se ne predstave, pa ne ujedamo mi valjda?  ;D
Kada neko komentariše vaše delo znate da je pročitano i da je o njemu razmišljano. Učinite isto drugim autorima i ponekad ostavite komentar jer ne može nas par da stigne da pročita i komentariše sve

Offline aleksa

• Redovan član
  • Slažete li se? 0
« Reply #5 on: February 27, 2007, 03:54:32 PM »
Hi, I'm Troy McLure, you might remember me...
Pozdrav svima, ja sam aleksandar-aleksa  :2cool: studiram srpsku knjizevnost i jezik u ns, (zajedno sa ovim walkerom), i poverena mi je uloga moderatora na temi poezija (mada mi se zbog slabe aktivnosti u poslednje vreme "mrda fotelja" ) :djavo: :djavo: :djavo:  nadam se da cemo uspesno saradjivati- pozdrav! :pirat1:

Offline Tr00

• Pivopija...
  • Iskusan član
  • Slažete li se? 0
  • Konan jbt!!!
« Reply #6 on: February 27, 2007, 08:19:52 PM »
Zovem se Milos i ja sam alkoholicar.. spamujem po forumu, ali ga, u isto vreme, i punim novijim temama.. obicno glupim, jbg.. nisam modos niti admin niti ikakva vlas', pa nema potrebe da mi se iko uvlaci...

Volim knjige i pisanje i mamu i tatu i sve sto vole mladi...

Offline runner

• Iskusan član
  • Slažete li se? 0
  • just a dreamer
    • Escape
« Reply #7 on: March 12, 2007, 12:24:41 AM »
E ovo je lepa tema, trebalo bi je nekako izdvojiti.. na nivo celog foruma  ..tj onaj Walkerov prvi post.. jer to je bit.. postaviti tako da kad neko dodje prvi put na forum prvo mu iskoci ta poruka (i walkerova slika :D )...ozbiljan sam za temu/poruku.

...a sto se topic-a tice ...nesto malo o meni imate na mom home page-u, pa tolko je kolko je.. a i to je, u sustini sve subjektivno i pitanje kolko je realno ;) :)
Osmeh je jedna kriva linija koja moze ispraviti mnoge stvari :)

Offline Damirius

• 13
  • Magazin
  • *
  • Slažete li se? 0
  • Vault Dweller
    • Damirius
« Reply #8 on: March 12, 2007, 12:46:22 AM »
Ja sam Damir Davidov, vas voljeni moderator na filmu i privremeni na stripu. Studiram na visoj elektrotehnickoj, a mrzi me da odem do nje hmm. Ako je neko primetio, a ne verujem, volim sve oblike fantastike i sire :).
P.S brz sam i lud i tako, nista narocito :)

Offline angely

• Nov član
  • **
  • Slažete li se? 0
« Reply #9 on: April 10, 2007, 06:35:52 PM »
Dobro vece ,ja sam Sanja,moj nick je Angely,pisem poeziju i 'upala' sam ovde sasvim slucajno.Zivim u CG,volim knjige i film,mrzim paukove,pijem kafu bez secera,obozavam krempite... :angel2: preterah za prvi put  ;) da ne davim dalje javljam se i dalje