Gostima i novim članovima preporučujemo da za početak posete temu predstavite se, gde se nalazi poruka dobrodošlice i par korisnih saveta i informacija...
Molimo vas da na umu imate pravila foruma koja ste registracijom na isti prihvatili.
Sve vezano za konkurs na posebnom podforumu .

Pages: [1] 2 3 ... 17   Go Down
  Print  
Author Topic: Predstavite se  (Read 15967 times)
Walker
Administrator

Nikola

« on: February 22, 2007, 03:13:21 AM »

Dragi novi članovi,
vi koji se svakog meseca registrujete na forum i strpljivo posmatrate šta se ovde dešava, želimo da znate da ste nam vi veoma važni, i da svi želimo bolje da vas upoznamo i prijateljski dočekamo na ovaj naš zajednički forum. Ova tema je otvorena da bi svako od vas mogao, ako želi, da kaže par reči o sebi, i kroz nju upozna druge, kako bi se osetio opuštenije na forumu, i pre se uključio u diskusije koje ovde vodimo.

Ako imate bilo kakvo pitanje, osetite se slobodnima da pošaljete privatnu poruku administratoru, ili bilo kome od moderatora. Ako pišete i želite da objavite svoje delo na sajtu, obavezno pročitajte ilustrovano uputstvo za registraciju, prijavu i objavljivanje. Parlament, gde se sada nalazite, je opušteno i nemodernisano mesto gde možete kroz netematske diskusije da upoznate ostale članove, saznate koliko imaju godina, koje slatkiše vole... Priključite se i dodajte svoje odgovore...

Nakon priključivanja forumu, predlažemo da posetite i našu galeriju, ostavite komentar na fotografije, ili postavite neku svoju. Takođe, pozivamo vas da se oprobate i u nekoj igri u našem arkadnom centru.

Svaka tema na ovom forumu, ako nije zaključana, bez obzira na izvornu starost, ili vreme poslednjeg odgovora, je otvorena za diskusiju ako smatrate da imate šta da dodate. Smatramo da diskusija o dobroj knjizi ne može da zastari, baš kao ni dobra knjiga.

Prema tome, još jednom, dobro došli, i uživajte u druženju!
« Last Edit: November 11, 2007, 11:29:19 PM by Walker » Logged

Oh my friends were older but no wiser,
For in our hearts the dreams are still the same...

I let the moon announce my arrival to every eye that dares to see.
Vulpes
Magician Apprentice
**

« Reply #1 on: February 22, 2007, 09:58:16 PM »

Moderator za Muziku i Romane:
Drage moje i dragi moji sofisticirani sluhisti,
Mishljenja sam da je muzika jedna karakterna crta lichnosti, pa shodno tome izuzetno Vas cenim jer postujete na delu foruma za chije sam odrzavanj ja "zaduzen". Vulpes tj. moja malenkost je moderator na delu foruma pod nazivom "Roman" i "Muzika". Iz Titela sam, a dok studiram zivim u Novom Sadu. Studiram zurnalistiku na Filozofskom fakultetu i druga sam godina. Imam 21. godinu, u skladu sa profesijom (valjda buducom) novinarstvom, chitam raznorazne zanrove, a najvishe me interesuju trileri i kvalitetni romani. Idem po svirkama (KC "Gradilishte", London, NS Time, Route66), volim da slusham ROCK nash stari i strani, idem po Festivalima (EXIT, BelgradeBEAR Fest, Krigla FETS, Etno FEST, ...) Na faxu (Filozofskom da ponovim) sam po ceo dan tamo sam se uvalio u neki kanc sa netom ovo ono, pa ako nekom treba neshto da se shtampa ili mu treba net moze me potraziti u prostoriji Studentskih organizacija, traziti Lisicu. Chaj i kafa zagarantovani Andjelak
« Last Edit: February 22, 2007, 10:26:12 PM by Vulpes » Logged

BillieJean
Nevernik

« Reply #2 on: February 23, 2007, 06:43:05 PM »

Moderator za muziku:
Apsolutno deleći mišljenje sa Vulpesom da je muzika ''karakterna crta ličnosti'', dodajem i da je linija života. Ko ne zna, BillieJean je ime pesme Wink
Svoje studije srpskog jezika i književnosti završila sam u Novom Sadu 2005, gde živim, volim, smejem se, plačem, pišem... Imam 26 godina, a trenutno jedva čekam proleće i Exit Wink planinarim, volim putovanja, knjige, bicikl, svoje prijatelje...
Što se tiče muzike... pop, rock, reggae, trance house, celtic, chillout, ambiental, etno, acoustic... Koncerti i žive svirke da ne pominjem...

Ako vas interesuje još nešto:
http://www.couchsurfing.com/profile.html
http://hospitalityclub.org/   (BillieJean)

Ili se javite na msgr-e... Wink

« Last Edit: February 24, 2007, 04:20:31 AM by BillieJean » Logged
cimox
Nevernik

Najveći bludnik grada Novog Sada!

« Reply #3 on: February 23, 2007, 09:32:09 PM »

Zdravo svima ja sam Marko, moderator na forumu filma. Studiram na poljoprivrednom fakultetu u N.S. i oduvek sam voleo da pogledam dobar film, a odnedavno sam počeo da otkrivam i lepotu pisane reči, uglavnom fantastiku, bajke i ladlit. Ovaj forum je idealno mesto za razgovor o tim stvarima, i želim vam dobrodošlicu.

Raven
Aes Sedai

Haill to the king baby!

« Reply #4 on: February 26, 2007, 06:54:02 AM »

Welcome chicks and dudes, ja biti Raven i ja biti zadužen da paziti vi ne stavljati linkove na ilegalne sadržaje u forumu e-knjige...  Wink

Sve ostalo što može biti relevantno a dozvoljavam da saznate o meni, je već negde napisano na forumu..........
Nego, gde su ostali, redovni i novi članovi? Što se ne predstave, pa ne ujedamo mi valjda?  Grin

First Serbian Netizen
aleksa
Magician Apprentice
**

« Reply #5 on: February 27, 2007, 04:54:32 PM »

Hi, I'm Troy McLure, you might remember me...
Pozdrav svima, ja sam aleksandar-aleksa  Too Cool studiram srpsku knjizevnost i jezik u ns, (zajedno sa ovim walkerom), i poverena mi je uloga moderatora na temi poezija (mada mi se zbog slabe aktivnosti u poslednje vreme "mrda fotelja" ) Djavo Djavo Djavo  nadam se da cemo uspesno saradjivati- pozdrav! Pirat
Tr00
Pivopija...
Connan Barbarian

Konan jbt!!!

« Reply #6 on: February 27, 2007, 09:19:52 PM »

Zovem se Milos i ja sam alkoholicar.. spamujem po forumu, ali ga, u isto vreme, i punim novijim temama.. obicno glupim, jbg.. nisam modos niti admin niti ikakva vlas', pa nema potrebe da mi se iko uvlaci...

Volim knjige i pisanje i mamu i tatu i sve sto vole mladi...

'For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.'
runner
Donator
*

just a dreamer

« Reply #7 on: March 12, 2007, 01:24:41 AM »

E ovo je lepa tema, trebalo bi je nekako izdvojiti.. na nivo celog foruma  ..tj onaj Walkerov prvi post.. jer to je bit.. postaviti tako da kad neko dodje prvi put na forum prvo mu iskoci ta poruka (i walkerova slika Cheesy )...ozbiljan sam za temu/poruku.

...a sto se topic-a tice ...nesto malo o meni imate na mom home page-u, pa tolko je kolko je.. a i to je, u sustini sve subjektivno i pitanje kolko je realno Wink Smiley

Osmeh je jedna kriva linija koja moze ispraviti mnoge stvari Smiley
Damirius
13
Donator
*

Vault Dweller

« Reply #8 on: March 12, 2007, 01:46:22 AM »

Ja sam Damir Davidov, vas voljeni moderator na filmu i privremeni na stripu. Studiram na visoj elektrotehnickoj, a mrzi me da odem do nje hmm. Ako je neko primetio, a ne verujem, volim sve oblike fantastike i sire Smiley.
P.S brz sam i lud i tako, nista narocito Smiley

angely
Strag
*

« Reply #9 on: April 10, 2007, 06:35:52 PM »

Dobro vece ,ja sam Sanja,moj nick je Angely,pisem poeziju i 'upala' sam ovde sasvim slucajno.Zivim u CG,volim knjige i film,mrzim paukove,pijem kafu bez secera,obozavam krempite... Andjelak preterah za prvi put  Wink da ne davim dalje javljam se i dalje
runner
Donator
*

just a dreamer

« Reply #10 on: April 11, 2007, 12:12:40 AM »

^dobro, hoce li neko dobrodoslicu da kaze nekakvu? Smiley ..piiih... administracija nam je nikakva Cheesy

...heheh CG... kako je krenulo, uskoro cemo knjizevne veceri na moru da pravimo Wink

...dobrodosla, Sanja Smiley

angely
Strag
*

« Reply #11 on: April 11, 2007, 07:14:40 PM »

Naravno na moru poezija je tu najlepsa Smiley
Hoplon
Strag
*

« Reply #12 on: April 17, 2007, 12:22:55 AM »

Ja sam Milan. Pišem po prvi put i nadam se da ćete moje pismo objaviti.
Studiram preduzetni menadžment, i imadem dosta vremena za čitanje. Nisam neki ljubitelj epske fantastike, ali volem ponekad da čitam Pračeta. Naravno, Tolkin se podrazumeva.
Jedan od najradosnijih dana u životu mi je bio kada sam otkrio da imam istomišljenika u skoro svim stvarima o kojima sam ikada razmišljao. Ime mu je Jovan Dučić.
Eto za sada toliko.
Iskoristio bih još priliku da pozdravim sve u studiju...

Много сте важне / земљо моја мила / ти и твоје сестре / истина и правда / чим се на вас дигла оволика сила / чим су на вас зинуле кривда и неправда!
dzesika
You are my sunshine
Magician Apprentice
**

ljubav je slepa dok ne progleda

« Reply #13 on: April 17, 2007, 01:03:14 AM »

Moje ime je Bojana. Imam 36 godina i smehom održavam formu. Pozdrav svim dobricama. Kiss

Ti sto si umeo da se smejes<br /> kako to samo ljubav ume
runner
Donator
*

just a dreamer

« Reply #14 on: April 17, 2007, 04:16:28 PM »

woohoo evo jos ljudi.. Smiley
..dobrodosli! Cheesy

Pages: [1] 2 3 ... 17   Go Up
  Print  

Jump to: